YEB - Rritja e Aftësive Sipërmarrëse të të Rinjve nga Grupet në Nevojë
Jun
30
6:00 PM18:00

YEB - Rritja e Aftësive Sipërmarrëse të të Rinjve nga Grupet në Nevojë

Projekti “Rritja e Aftësive Sipërmarrëse të të Rinjve nga Grupet në Nevojë” mbështet të rinjtë nga grupet në nevojë për rritjen e aftësive sipërmarrëse, konceptimin, ngritjen dhe zhvillimin e nismave të tyre të sipërmarrjes/bizneseve, përmes:

trajnimit, këshillimit dhe mbështetjes financiare për nismat më të mirë të biznesit të të rinjve.

Afati i aplikimeve është deri me datën: 30.06.2019

  • APLIKO KETU (nëse je nga bashkitë SHKODER, VAU DEJES ose MALESI E MADHE)

  • APLIKO KETU (nëse je nga bashkitë ELBSAN, CERRIK ose GRAMSH)

Perfituesit e synuar:

  • Jeni nga mosha 16 – 22 vjeç

  • Mendoni se i përkisni një grupi në nevojë

  • Jeni banor i njërës prej bashkive të mëposhtme:

SHKODER, VAU I DEJES, MALESI E MADHE, ELBASAN, CERRIK apo GRAMSH

Ky projekt zbatohet në kuadër të programit "Fuqizimi i të rinjve", i cili synon aftësimin personal dhe profesional të të rinjve në nevoje dhe dhënien e mundësive për të dalë nga cikli i varfërisë në mënyrë të qëndrueshme. Projekti mbështet financiarisht nga Save the Children dhe BVLGARI dhe zbatohet nga Fondacioni Ndihmë për Fëmijët me asistencën e YSB Balkans.

View Event →
Hapide - Startup BootCamp Kukes
May
10
to May 11

Hapide - Startup BootCamp Kukes

  • Qendra për Progres Rinor, Kukës (map)
  • Google Calendar ICS

APLIKO TANI

YSB Balkans, ne bashkepunim dhe me mbeshtetjen e UNDP, Ambasada Britanike dhe Sherbimi Kombetar i Punesimit, ne kuader te projektit "Promovimi i sipermarrjes dhe mbeshtetja e zhvillimit te iniciativave te sipermarrjes/startupeve te grupeve vulnerable te te rinjeve ne Veri te Shqiperise (ne bashkite Shkoder, Diber dhe Kukes)", organizojne:

Hapide - Startup Bootcamp Kukes, ne datat 10 - 11 Maj 2019

Nese je nga 18 - 30 vjec, ky aktivitet eshte per ju! Per te aplikuar ploteso formularin ne linkun mesiper - APLIKO TANI !

View Event →
Hapide - Startup BootCamp Shkoder
Apr
26
to Apr 27

Hapide - Startup BootCamp Shkoder

  • Qendra Rinore Arka Shkodër (map)
  • Google Calendar ICS

APLIKO TANI

YSB Balkans, ne bashkepunim dhe me mbeshtetjen e UNDP, Ambasada Britanike dhe Sherbimi Kombetar i Punesimit, ne kuader te projektit "Promovimi i sipermarrjes dhe mbeshtetja e zhvillimit te iniciativave te sipermarrjes/startupeve te grupeve vulnerable te te rinjeve ne Veri te Shqiperise (ne bashkite Shkoder, Diber dhe Kukes)", organizojne:

Hapide - Startup Bootcamp Shkoder, ne datat 26 - 27 Prill 2019

Nese je nga 18 - 30 vjec, ky aktivitet eshte per ju! Per te aplikuar ploteso formularin ne linkun mesiper - APLIKO TANI !

View Event →
Hapide - Startup BootCamp Diber
Apr
19
to Apr 20

Hapide - Startup BootCamp Diber

APLIKO TANI

YSB Balkans, ne bashkepunim dhe me mbeshtetjen e UNDP, Ambasades Britanike dhe Sherbimit Kombetar te Punesimit, ne kuader te projektit "Promovimi i sipermarrjes dhe mbeshtetja e zhvillimit te iniciativave te sipermarrjes/startupeve te grupeve vulnerable te te rinjeve ne Veri te Shqiperise (bashkite Shkoder, Diber dhe Kukes)", organizojne:

Hapide - Startup Bootcamp Peshkopi, ne datat 19-20 Prill 2019

Nese je nga 18 - 30 vjec, ky aktivitet eshte per ju! Per te aplikuar ploteso formularin ne linkun mesiper - APLIKO TANI !

View Event →
Startup Business Planning Camp Tirana
Apr
8
to Apr 12

Startup Business Planning Camp Tirana

Bashkia Tirane ne bashkepunim dhe me mbeshtetjen e YSB Balkans, ne datat 08 -12 Prill 2019, organizojne Kampin nje javor mbi zhvillimin e planeve te biznesit per 70 ekipet e te rinjeve qe kane kaluar fazen e pare te perzgjedhjes, ne kuader te programit te Bashkise per mbeshtetjen e startupeve te te rinjeve.

Pjesmarrja eshte me perzgjedhje paraprake dhe me ftese.

View Event →