Back to All Events

Hapide - Startup BootCamp Shkoder


  • Qendra Rinore Arka Shkodër Rruga Palok Kurti, Nr.1 Shkodër Albania (map)

YSB Balkans, ne bashkepunim dhe me mbeshtetjen e UNDP, Ambasada Britanike dhe Sherbimi Kombetar i Punesimit, ne kuader te projektit "Promovimi i sipermarrjes dhe mbeshtetja e zhvillimit te iniciativave te sipermarrjes/startupeve te grupeve vulnerable te te rinjeve ne Veri te Shqiperise (ne bashkite Shkoder, Diber dhe Kukes)", organizojne:

Hapide - Startup Bootcamp Shkoder, ne datat 26 - 27 Prill 2019

Nese je nga 18 - 30 vjec, ky aktivitet eshte per ju! Per te aplikuar ploteso formularin ne linkun meposhte.

APLIKO TANI

PROGRAMI I AKTIVITETIT

DITA 1: e Premte, date 26 Prill 2019

13:00 - 13:30: Regjistrimi i pjesmarresve

13:30 - 14:40: Hapja & Prezantimi i programit

14:00 - 14:30: Njohja me pjesmarresit dhe idete

14:30 - 15:00: Sipermarresi dhe sipermarrja

15:00 - 16:30: Profili i klienteve, punet dhe nevojat e tyre

16:30 - 17:00: Pyetje/pergjigje, diskutime, mbyllja

DITA 2: e Shtune, date 27 Prill 2019

09:00 - 09:30: Regjistrimi i pjesmarresve

09:30 - 09:45: Permbledhje e dites pare

09:45 - 11:00: Vlera e propozuar, prototipi i produktit/sherbimit tuaj

11:00 - 12:45: Zhvillimi i modelit te biznesit hap pas hapi

12:45 - 14:00: Pushim dreke

14:00 - 15:30: Plani i aktiviteteve, burimeve dhe buxheti

15:30 - 16:45: Prezantime dhe diskutime te ideve te biznesit

16:45 - 17:00: Prezantimi i ideve me te mira dhe mbyllja

Earlier Event: April 19
Hapide - Startup BootCamp Diber
Later Event: May 10
Hapide - Startup BootCamp Kukes